Gratis arrangementer i Agendaforeningen

arr. i samarbejde med Grøn Hverdag

Sted: Karens Hus, Bispebjerg Bakke 8 (hvis ikke andet er nævnt)

 

Tirsdag 24. januar kl.19

Billedforedrag om Peru.

Ved biolog Lars Clark, Grøn Hverdag. Lars har indgående kendskab til Peru.

Tilmelding på mail@agendaforening-nordvest.dk eller tlf. 26538091.

 

Onsdag 25. januar kl.14.30

Den prisbelønnede dokumentarfilm: "I MORGEN”

Sted: Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35

Filminstruktør Mélanie Laurent og journalisten Cyril Dion sætter gang i en bevægelse for at gøre verden bedre for deres børn. ”I morgen” tager os med jorden rundt og viser, hvad der bliver gjort for at forhindre global opvarmning – fortalt med stort overskud og begejstring. - Efter en kaffepause er der debatoplæg fra Omstilling Danmark ved Tanja Ærtebjerg samt Tom Jørgensen fra Agendaforening Nordvest og Jørgen Martinus fra landsforeningen Grøn Hverdag.

Samme dag Kl. 17 – 20

Fortsat studiekreds om FN´s nye verdensmål. Deltagelse gratis! Også nye deltagere er velkomne!! - Tilmeld til Tom Jørgensen – joergensen.tom@gmail.com

Program: Refleksioner om eftermiddagens klimafilmen og den efterfølgende debat. Hvordan er indsatsen mod klimaforandringer forbundet til verdensmålene? Ved Tom Jørgensen, Agendaforeningen. Hvordan forholder Landsforeningen Grøn Hverdags virke og formål sig til verdensmålene? Ved landsformand Jørgen Martinus.

Pause med mulighed for suppe NB. Bestilles ved tilmelding på mail til foreningen.kulturnet@gmail.com eller SMS til 2213 8710 pris 30 kr. Hvad har vi af idéer og interesseområder i studiekredsgruppen? (Alle)

AFSLUTTENDE DEL- HVORDAN KOMMER VI VIDERE?

 

Søndag 5.februar

6 timers seminar om FN´s verdensmål – nærmere følger.

 

Tirsdag 7. februar kl.19

Landbrugsdrift i Grønland

Marie Natuk fortæller og viser billeder om landbrug i Sydgrønland. Marie kommer fra et sydgrønlandsk landbrug, og arbejder i Skolehaverne på Bispebjerg.

 

Tirsdag 21. februar kl. 19

Miljøvenlige forbrugsvarer

Bryan Traum, ejer af butikken EcoEgo med et nøje gennemtænkt udvalg af miljøvenlige varer indenfor mange kategorier, vil gennemgå baggrunden for flere af sine valg af varer. Teoretisk baggrund og fremvisning af disse. varer. www.ecoego.dk.

 

Tirsdag 28. februar kl. 19

Madagaskar

Ved Anne-Kristine Moody Jakobsen

Anne Kristine er aktiv i Røde Kors og har netop været på Madagaskar. Befolkningen er fattig og har en stor tilvækst. Landet har smuk natur og 90% af øens dyr findes kun dette sted i verden.